• Inschrijven Videoclip - TIME TO SAY GOODBYE

   

  Zaterdag 11 juli 

  Locatie: Voetbalveld SVV Scheveningen.

  We filmen de videoclip in delen. Alle groepen van twee docenten worden tegelijkertijd verwacht. Met deze groep wordt een uur gedanst/gefilmd. Zorg dat je 10 minuten van tevoren klaar staat bij het hek. De docenten halen de groepen op. We starten echt op de aangegeven tijden. Ouders mogen het park niet op.

  TIJDEN

  13:30 - 14:30 Alle groepen (vanaf 6 jr.) van Amy en Evelyn
  14:30 - 15:30 Alle groepen (vanaf 6 jr.) van Chantal en Sanne
  15:30 - 16:30 Demoteams + groepen van Jaimy

   

  * De 6 jarige Kidsdance dansers van de zaterdag les (10:15u) bij Amy kunnen ook meedoen.

  * Voor de kidsdancers 4-5 jaar komt er ook een afsluiting van het seizoen. Hierover krijgen jullie snel een groepsmail.

   

  Heb je je ingeschreven, dan krijg je het weekend voor de clip de laatste informatie opgestuurd o.a. met kledingvoorschriften. Dit is niet heel spannend, er hoeft i.i.g geen kleding aangeschaft te worden.  

  -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  Het geven van toestemming voor het gebruik van de beelden van uw zoon/dochter is verplicht. Zonder toestemming kan uw zoon/dochter helaas niet deelnemen. U krijgt geen reactie op dit formulier, de naam van uw zoon/dochter wordt uiteraard wel genoteerd. Het meedansen tijdens de opnames van de videoclip is alleen voor Dansbende leden, vanaf 6 jaar.