• NSA / BSO

 • Naschoolse activiteiten / BSO

  Onderstaande cursussen zijn het hele jaar door te boeken. Geef aan welke periode het beste uitkomt voor uw gewenste activiteit en Dansbende regelt de rest! Een ervaren docent zal de lessen op een kindvriendelijke en speelse wijze verzorgen.

  Kidsdance
  Kids Dance is geschikt voor kinderen van 4 - 6 jaar. De kinderen leren spelenderwijs bewegen en dansen op muziek. De lessen zijn stimulerend, fantasierijk en kunnen ook gekoppeld worden aan een thema. Dit thema neemt ze mee in een verhaal, waarbinnen ze vrij kunnen bewegen. Daarnaast leren ze hun eerste danspasjes op de maat van de muziek. Aan het einde van de reeks kunnen de kinderen een echte voorstelling geven aan ouders en begeleiders.

  Streetdance
  Streetdance is geschikt voor kinderen van 7 - 12 jaar. De kinderen maken kennis met de basisbewegingen van Streetdance. De bewegingen worden opbouwend en laagdrempelig aangeboden op herkenbare en populaire muziek. Uiteindelijk werken de kinderen aan een stoere dans die ze mogen presenteren aan ouders en/of groepsleiders. Tijdens het leren van de dans is er altijd ruimte voor eigen inbreng en dansimprovisatie. Een leuke activiteit voor zowel jongens als meiden!

  Hiphop
  Hiphop is geschikt voor kinderen van 7 tot 12 jaar. De kinderen maken kennis met de basisbewegingen uit de Hiphop. In deze les is er naast het aanleren ook veel ruimte voor improvisatie en eigen creativiteit. Uiteindelijk werken de kinderen aan een stoere dans die ze mogen presenteren aan ouders en/of groepsleiders. Een uitdagende activiteit voor zowel jongens als meiden!

  Breakdance
  Breakdance is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar. De kinderen maken kennis met de basisbewegingen van Breakdance. De bewegingen worden speels en opbouwend aangeleerd door een echte B-Boy. In deze workshop is er ook ruimte voor eigen creativiteit en ze worden gestimuleerd het uiterste uit zichzelf te halen.
  Aan het einde van de cursus zijn de kids in staat om tegen elkaar te battle-en.

  Kids breakdance
  Ook de allerkleinsten willen Breakdancen! Deze activiteit is geschikt voor kinderen tussen de 4 en de 6 jaar. Spelenderwijs leren ze de basisbewegingen van Breakdance. Daarnaast is er ruimte voor eigen creativiteit in hun bewegingen. Kortom een stoere activiteit voor de jongste kinderen.