• Jong op Scheveningen

 • Altijd wat te doen in Scheveningen!

   

  In december 2015 is onderzoek gedaan naar voorzieningen en activiteiten voor jongeren in stadsdeel Scheveningen. Conclusie is dat er voldoende te doen is, maar dat niet iedereen dat weet. Er is zelfs zo veel te beleven op Scheveningen, dat dit niet in één flyer samen te vatten is. Vandaar dat een website en een Facebook-pagina is ontwikkeld. Daar staat wat er te doen is en waar.

  Jong op Scheveningen besteed veel aandacht aan de promotie van de website en de Facebook-pagina, onder andere door middel van flyers en posters, social media en het betrekken van partners. Om een zo groot mogelijk bereik te realiseren, is het namelijk van belang dat iedere Scheveningse organisatie die iets organiseert voor jeugd, zijn activiteiten deelt met Jong op Scheveningen.

  Op de website van Jong op Scheveningen vind je wat er voor de jeugd allemaal te doen is, welke (sport)organisaties er zijn, een interactieve kaart van hotspots en een evenementenagenda. Er is een koppeling gemaakt tussen de Facebook-pagina en de website. Wanneer een organisatie een evenement op Facebook aanmaakt en deze door de beheerder van de Facebook-pagina Jong op Scheveningen wordt gedeeld, dan komt deze automatisch ook op www.JongopScheveningen.nl.

  Daarnaast staan er tips en tricks op de website, voor de Scheveningse jongeren over hoe ze zelf een evenement kunnen organiseren.

  Jong op Scheveningen heeft de ambitie om dé online locatie te worden, waar alle activiteiten voor Scheveningse jeugd tot 23 jaar te vinden is. En hier hebben we jullie hulp bij nodig.

  Wilt uw organisatie zich aansluiten bij Jong op Scheveningen, wilt u meer informatie of wilt u Jong op Scheveningen helpen, neem dan contact op met Jong op Scheveningen via info@jongopscheveningen.nl.

  Check jongopscheveningen.nl en facebook.com/jongopscheveningen