• Docenten

 • Marsha Kester

  Kidsdance, Streetdance & trotse eigenaresse

  Mijn naam is Marsha Kester docent en eigenaresse van Dansbende. Sinds mijn 16e geef ik Kidsdance en Streetdance lessen aan kinderen van 4 t/m 12 jaar. Naast mijn studie Orthopedagogiek aan de Universiteit van Leiden (afgestudeerd in 2007) en werk binnen het speciaal onderwijs, ben ik altijd bezig geweest met dansen, optreden en lesgeven. In mijn lessen staat plezier en energie voorop! Op bekende muziek leer je dansen op de maat, bouw je conditie op, wordt je sterker en flexibeler en leer je hoe je vol zelfvertrouwen op het podium kan staan. Daarnaast is er in een les altijd ruimte om 'je eigen ding' te kunnen doen. Sinds nov. 2018 ben ik gestart met een nieuwe uitdaging! Taal- & Rekendans en bewegend leren voor het jonge kind. Klik hier voor meer informatie over Danswijs.

  Kenmerken als docent: ervaren, energiek, kindgericht, tikkeltje chaotisch en altijd vol nieuwe ideeën 

 • Sanne Kursten

  Kidsdance & Streetdance

  Mijn naam is Sanne Kursten. Dansen is mijn grootste hobby. Ik ben begonnen toen ik 4 jaar was en ben nooit meer gestopt. Dans is voor mij niet alleen een sport maar heeft mij helpen ontwikkelen tot de persoon die ik nu ben. Sinds mijn 16e geef ik dansles. Ik probeer in mijn lessen altijd een balans te vinden tussen plezier en hard werken. Zo begin/eindig ik mijn lessen altijd met een gezellig praatje, maar houden wij ons tijdens de les uitsluitend bezig met dans, techniek, uitstraling en hard werken.

  Kenmerken als docent: vriendelijk, kindgericht, verantwoordelijk en altijd open voor een suggestie van de leerling. Want hoe cool is het om niet de dansmoves van de juf na te doen, maar jouw eigen dansmoves te leren aan de hele groep! Kom gezellig een keer langs om een dansles te volgen. Iedereen is van harte welkom! 

 • Chantal van Veen

  Hiphop

  Ik ben Chantal van Veen. Op mijn vierde ben ik begonnen met dansen en al gauw merkte ik dat mijn passie lag bij de urban dance stijlen zoals hiphop en streetdance. Ik heb verschillende opleidingen in binnen- en buitenland gevolgd zoals in Londen, Boston, India en Barcelona en daarna ben ik vanaf mijn 16de danslessen gaan geven op verschillende dansscholen! 

  Wat ik belangrijk vind in mijn lessen is dat iedereen plezier heeft, zich op zijn gemak voelt in de groep en een passie heeft om te dansen. Daarnaast vind ik het belangrijk dat je tijdens mijn les doormiddel van techniek, oefeningen en muzikaliteit een betere danser wordt!

  Mijn kenmerken als docent zijn: vrolijk, energiek, ervaren, soms een beetje druk, coachend en meestal heel lief !

 • Evelyn Bakker

  Streetdance & Hiphop

  Mijn naam is Evelyn Bakker. Ik ben een paar jaar geleden afgestudeerd aan het ‘Albeda Dans College’ en geef al veel jaren danslessen op verschillende dansscholen. Ik geef vooral les in de stijlen Hiphop & Streetdance! In mijn lessen is muzikaliteit en plezier erg belangrijk. Ik ben er zwaar van overtuigd dat je sneller en meer leert als je plezier hebt in een les. Zo ook leer je belangrijke termen en basis technieken die je vaak in de Hiphop & Streetdance terug vindt. Met de nieuwste vette nummers maken we de les nog leuker! Hou je van veel energie geven, een stoere uitstraling hebben en coole sneakers? Dan ben je bij mij aan het goede adres!

  Kenmerken docent: Energiek, ervaren, enthousiast, duidelijk en vind het stiekem heel leuk om met de kinderen mee te dansen.

 • Amy van Zon

  Kidsdance + Streetdance

  Mijn naam is Amy van der Zon en ben 22 jaar oud. Dit jaar heb ik mijn Mbo opleiding Dansdocent afgerond en ik kan niet wachten om mijn plezier en kennis van dansen over te brengen aan jullie. Ik heb zelf ook meerdere wedstrijden gedaan met demoteams, maar lesgeven is echt mijn passie.  Sinds kort geef ik bij dansbende; Kidsdance en Streetdance.  Daarnaast geef ik verschillende lessen op basisscholen. Met dans kan je zo veel leren en bereiken, maar plezier staat altijd voorop.
  Hou je van lachen, gek doen, lekker dansen en wil je ook wat leren? Kom dan gezellig een keertje met mijn les meedoen!  
  Veel liefs en tot snel♡
 • Jaimy Goodett

  Hiphop

  Mijn naam is Jaimy en ik dans sinds mijn 4e. Ik ben begonnen met ballet en ben daarna andere stijlen gaan volgen. Streetdance, Hiphop, Jazz, Dancehall en modern.  Sinds mijn 17e geef ik ook dansles aan peuters, kleuters en tieners. Ik ben begonnen met Algemene Dansante Vorming, daarna Streetdance, Musical, Jazz en Modern. Ook heb ik nog een tijd Zumba gegeven. In 2015 heb ik de cursus HipHop Instructor van de Aalo afgerond zodat ik nog beter weet wat ik doe. 

  Kenmerken als docent: ervaren, energiek, gezellig, vrolijk en motiverend