• Docenten

 • Marsha Kester

  Kidsdance, Streetdance & trotse eigenaresse

  Mijn naam is Marsha Kester docent en eigenaresse van Dansbende. Sinds mijn 16e geef ik Kidsdance en Streetdance lessen aan kinderen van 4 t/m 12 jaar. Naast mijn studie Orthopedagogiek aan de Universiteit van Leiden (afgestudeerd in 2007) en werk binnen het speciaal onderwijs, ben ik altijd bezig geweest met dansen, optreden en lesgeven. In mijn lessen staat plezier en energie voorop! Op bekende muziek leer je dansen op de maat, bouw je conditie op, wordt je sterker en flexibeler en leer je hoe je vol zelfvertrouwen op het podium kan staan. Daarnaast is er in een les altijd ruimte om 'je eigen ding' te kunnen doen.

  Kenmerken als docent: ervaren, energiek, kindgericht, tikkeltje chaotisch en altijd vol nieuwe ideeën 

 • Anouschka den Hartog

  Streetdance & Hiphop

  Anouschka den Hartog, dat ben ik! Al 5 jaar geef ik met veel plezier Hiphop aan 8-16 jarigen bij Dansbende. Vanaf mijn vierde verjaardag ben ik begonnen en niet meer gestopt met dansen. Ik heb verschillende stijlen gedaan, maar met name bij Crosstown Den Haag heb ik mijn eigen stijl ontwikkelt. Het is een mix van stoere hiphop, lady-like-waacking en meer... Iedereen met een goede energie en leergierigheid is welkom in mijn lessen. We werken aan onze moves, conditie, zelfvertrouwen en natuurlijk aan onze eigen stijl. Anderen omschrijven mij als: enthousiast, pedagogisch verantwoord en ik sta altijd open voor ideeën. Wanneer ontmoeten wij elkaar?

 • Sanne Kursten

  Kidsdance & Streetdance

  Mijn naam is Sanne Kursten. Dansen is mijn grootste hobby. Ik ben begonnen toen ik 4 jaar was en ben nooit meer gestopt. Dans is voor mij niet alleen een sport maar heeft mij helpen ontwikkelen tot de persoon die ik nu ben. Sinds mijn 16e geef ik dansles. Ik probeer in mijn lessen altijd een balans te vinden tussen plezier en hard werken. Zo begin/eindig ik mijn lessen altijd met een gezellig praatje, maar houden wij ons tijdens de les uitsluitend bezig met dans, techniek, uitstraling en hard werken.

  Kenmerken als docent: vriendelijk, kindgericht, verantwoordelijk en altijd open voor een suggestie van de leerling. Want hoe cool is het om niet de dansmoves van de juf na te doen, maar jouw eigen dansmoves te leren aan de hele groep! Kom gezellig een keer langs om een dansles te volgen. Iedereen is van harte welkom! 

 • Chantal van Veen

  Streetdance & Hiphop

  Ik ben Chantal van Veen. Op mijn vierde ben ik begonnen met dansen en al gauw merkte ik dat mijn passie lag bij de urban dance stijlen zoals hiphop en streetdance. Ik heb verschillende opleidingen in binnen- en buitenland gevolgd zoals in Londen, Boston, India en Barcelona en daarna ben ik vanaf mijn 16de danslessen gaan geven op verschillende dansscholen! 

  Wat ik belangrijk vind in mijn lessen is dat iedereen plezier heeft, zich op zijn gemak voelt in de groep en een passie heeft om te dansen. Daarnaast vind ik het belangrijk dat je tijdens mijn les doormiddel van techniek, oefeningen en muzikaliteit een betere danser wordt!

  Mijn kenmerken als docent zijn: vrolijk, energiek, ervaren, soms een beetje druk, coachend en meestal heel lief !

 • Evelyn Bakker

  Streetdance & Hiphop

  Mijn naam is Evelyn Bakker. Ik ben een paar jaar geleden afgestudeerd aan het ‘Albeda Dans College’ en geef al veel jaren danslessen op verschillende dansscholen. Ik geef vooral les in de stijlen Hiphop & Streetdance! In mijn lessen is muzikaliteit en plezier erg belangrijk. Ik ben er zwaar van overtuigd dat je sneller en meer leert als je plezier hebt in een les. Zo ook leer je belangrijke termen en basis technieken die je vaak in de Hiphop & Streetdance terug vindt. Met de nieuwste vette nummers maken we de les nog leuker! Hou je van veel energie geven, een stoere uitstraling hebben en coole sneakers? Dan ben je bij mij aan het goede adres! Kenmerken docent: Energiek, ervaren, enthousiast, duidelijk en vind het stiekem heel leuk om met de kinderen mee te dansen.

 • Noami van der Helm

  Kidsdance & Streetdance

  Ik ben Naomi van der Helm en zal dit jaar de kidsdance en streetdance lessen voor 4 tot 10 jaar geven op de nieuwe Dansbende locatie! Nadat ik 2 jaar geleden ben afgestudeerd aan de Dansacademie heb ik veel zelf op het podium gestaan en in verschillende stijlen les gegeven! Nu wil ik mijn ervaringen en mijn grootste passie graag delen met jullie! In mijn les leer je naast alle belangrijke basis bewegingen ook hoe je jezelf kunt ontwikkelen door middel van dans en vind ik het allerbelangrijkste dat je er plezier in hebt. Mijn kenmerken als docent zijn: creatief, vrolijk, goed voorbereid en ik kan me altijd goed aanpassen aan mijn groepen. Dus heb je net als mij een passie voor dans en wil je meer leren? Dan zie ik je graag in mijn les verschijnen! 

 • Amy van Zon

  Kidsdance + Streetdance

  Mijn naam is Amy van der Zon en ben 22 jaar oud. Dit jaar heb ik mijn Mbo opleiding Dansdocent afgerond en ik kan niet wachten om mijn plezier en kennis van dansen over te brengen aan jullie. Ik heb zelf ook meerdere wedstrijden gedaan met demoteams, maar lesgeven is echt mijn passie.  Sinds kort geef ik bij dansbende; Kidsdance en Streetdance.  Daarnaast geef ik verschillende lessen op basisscholen. Met dans kan je zo veel leren en bereiken, maar plezier staat altijd voorop.
  Hou je van lachen, gek doen, lekker dansen en wil je ook wat leren? Kom dan gezellig een keertje met mijn les meedoen!  
  Veel liefs en tot snel♡